Vitajte na stránke CASA PERLA

O nás

Hľadáte príjemné, tiché, luxusné a cenovo dostupné ubytovanie? Chcete stráviť príjemný víkend a oddýchnuť si od každodenného zhonu? Hľadáte súkromie pre Váš event, rodinnú oslavu? Alebo cestujete pracovne a hľadáte ubytovanie v blízkosti Bratislavy či Győru? Nech už je dôvod akýkoľvek, ste na správnej adrese…

50 ročný typický domček na Žitnom ostrove sa nachádza v tichej slepej uličke na 6,5 árovom zatrávnenom a upravenom pozemku v blízkosti termálneho kúpaliska a blízko mesta. Termálne kúpalisko ponúka rôzne bazény, tobogany, sauny, wellness centrum a masáže. Môžete zájsť aj na chutnú večeru do niektorej z okolitých reštaurácií.

Domček je celoročne obývateľný a hosťom poskytuje maximálne pohodlie pri zachovaní pôvodnej atmosféry rodinného domu. Budova bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2019. Ponúkame ubytovanie v štyroch samostatných dizajnových, 2-posteľových izbách a v jednom 4-posteľovom apartmáne na povale, kde je samozrejmosťou WC, sprcha, káblová televízia UPC TV Komplet 164 programov s televízormi 4K full HD smart, ale aj bezdrôtový prístup na internet UPS 500 Mb/s a plne vybavená, štýlová kuchyňa.

Prezrite si naše izby

zobraziť

Dom s krásnou záhradou, grilom, možnosťou posedenia a bazénom vytvára až priam rodinnú atmosféru (na jar 2020 začíname výstavbu bazéna 5,5mx3,5m, ďalej realizáciu pivnice, ďalšej terasy s vonkajšou kuchyňou a miestnosťou). Posedenie na zasklenej terase pre prípad zlého počasia s možnosťou otvárania všetkých dverí v krásnom počasí alebo letná grilovačka v záhrade pod hviezdnou oblohou vo Vás určite zanechá neopakovateľné zážitky. Pozemok bude zatrávnený, upravený so stále kvitnúcimi ružami a kríkmi. Okolo bazéna budú lehátka a veľká hojdačka na relax, možnosť na grilovanie. Dôležité maličkosti ako bezpečné parkovanie pre Vaše auto, karaván, motorku či čln sú pre nás štandardom neďaleko na kamerami stráženom parkovacom dvore

za príplatok alebo sú Vám k dispozícii bezplatne pri dome, kamerou sledované 4 parkovacie státia na ulici.
Sme presvedčení, že počas pobytu v našom domčeku si oddýchnete v príjemnom malomeštianskom prostredí s typickým vidieckym nádychom lokality a načerpáte silu do všedných dní.
K tomu, aby všetko, čo bolo povedané, bolo aj naplnené, prispeje majiteľ a prevádzkovateľ Štefan ORSOLYA s rodinou, ktorá Vás zároveň pozýva do nášho najkrajšieho ubytovania v súkromí CASA PERLA.

Na Vašu návštevu sa teší rodina ORSOLYA.

Galerie